Harrastajat

Toivotamme kaikki ampumisesta kiinnostuneet tervetulleiksi Kokkovuoren haulikkoampumaradoille! Kokkovuoressa on kolme katettua trap-rataa, yksi täysin katettu kansallisen trapin rata, neljä skeet-rataa sekä yksi rata sovelletulle compak sportingille. Pimeän aikana käytössä on kaksi valaistua trap-rataa. Meillä voi harrastaa myös metsästystrapia, metsästysammuntaa ja kaksoistrapia. Sijaitsemme kätevästi Tampere-Pirkkalan lentoaseman kupeessa, ja Tampereen keskustasta matkaa kertyy noin 20 kilometriä.

Yleiset harjoitusvuorot

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksen yleiset harjoitusvuorot on tarkoitettu itsenäisesti omalla aseella ampuville harrastajille. Harjoitusvuoroille ovat tervetulleita kaikkien seurojen edustajat. Mikäli olet aloittelija ja kaipaat opastusta, lue lisää Tutustujat ja aloittelijat -osiosta.

Kokkovuoren yleiset harjoitusajat ovat:

huhtikuusta syyskuun loppuun asti tiistaisin ja torstaisin klo 17–20 sekä lauantaisin klo 10–14 (kesä-heinäkuussa lauantait suljettu)

lokakuusta maaliskuun loppuun asti lauantaisin klo 10–14 (sekä talviaikaan siirtymiseen asti torstaisin klo 15 alkaen)

Suljettu pyhäpäivinä ja yli 15 asteen pakkasilla. Kilpailuviikonloppuina harjoitusvuoroja ei ole ko. radoilla.

Huom! Aikoja on ehdottomasti noudatettava. Ilman valvojan läsnäoloa radalla ei saa ampua. Tutustuhan järjestyssääntöihimme (PDF).

Tiedote: Poikkeavat toiminta-ajat 2022 (PDF).

Ratamaksut

Kertalippu 7,5 € (vierailija)
Sarjalippu, 10 kierrosta 55 € (vierailija)
Jäsenten sarjalippu, 10 kierrosta 40 € (haulikkokerhon jäsen)

Lippuja myydään skeet-radan toimistolla sekä trap-radan paviljongilla, talviaikaan vain trap-radan paviljongilla. Liput ovat voimassa niihin merkittyyn päivään asti. Maksuvälineinä käy luottokortti sekä seuraavat liikuntasetelit: Smartum, Edenred ja Epassi. Käteisen käyttö on loppunut!

Ajankohtaista

24.2.2023 Kaikki pystyy I (erityisryhmien ampumakoulu) klo 17

2023 tapahtumia päivitetään…

2022 tapahtumia