Haluatko tutustua haulikkoammuntaan tai aloittaa uuden harrastuksen?

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa järjestetään monenlaisia tutustumismahdollisuuksia ympäri vuoden. Voit varata oman tutustumisajan tai tulla mukaan yhden illan starttikurssille. Joka vuoden toukokuussa alkaa myös koko kesän kestävä Harrastus hakusessa -alkeiskurssi. Tutustumiset, starttikurssit ja alkeiskurssit eivät edellytä mitään aiempaa kokemusta eivätkä varusteita – meiltä saat kaiken tarvittavan opastuksen ja lainavarusteet.

Tutustumiset

Jos haluat tulla tutustumaan Kokkovuoreen ja kokeilemaan haulikkoammuntaa, varaa sopiva aika sähköpostitse osoitteesta haulikkokerho@gmail.com tai puhelimitse numerosta 044 5956 399 (ratamestari Janne Hokkanen). Tutustumiskäynti on myös hyvä lahjaidea – meiltä saa myös lahjakortteja!

Starttikurssit

Järjestämme haulikkoammunnasta kiinnostuneille lajiin perehdyttämiseksi yhden illan mittaisia starttikursseja harjoituskauden aikana huhtikuusta alkaen joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona. Kurssit on tarkoitettu aloittelijoille ja mahdollisesti vähän jo ampuneille. Kursseilla käsitellään turvallisuusasiat, esitellään eri haulikkoammuntalajit, opastetaan välineiden ja varusteiden valinnassa, ohjeistetaan ampumaradalla toimimisesta ja käydään läpi ammunnan perusasioita. Katso aikataulu ja ohjeet tästä (PDF). Järjestämme myös räätälöityjä starttikursseja ympäri vuoden, etukäteen sovittuina aikoina.

Harrastus hakusessa -alkeiskurssi

Joka vuoden toukokuussa alkaa koko kesän kestävä Harrastus hakusessa -alkeiskurssi. Kurssikertoja on keskimäärin 1–2 viikon välein elokuuhun asti. Alkeiskurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille aloittelijoille sekä mahdollisesti vähän jo ampuneille. Kurssin aikana perehdytään syvemmin haulikkoammuntaan, ja kurssin jälkeen harrastusta on helppo jatkaa aloittelijoiden omissa treeniryhmissä ennen siirtymistä itsenäiseen harjoitteluun. Lue lisää tästä.

Erityisryhmät

Järjestämme myös erityisryhmille omia ampumakouluja – lue lisää tästä! Kurssien lisäksi meiltä onnistuvat myös erilaiset räätälöidyt kehitys- ja liikuntavammaisten tutustumispäivät tarpeen mukaan. Lempäälän vammaisneuvosto on palkinnut Pohjois-Hämeen Ampujien Haulikkokerhon vuoden 2014 Esteettömyysteko-kunniakirjalla – meillä huomioidaan kävijöiden erityistarpeet ja olemme tehneet tiloistamme esteettömiä.

Ajankohtaista

Pohjois-Hämeen Ampujat / Haulikkokerho
PL 32
33961 Pirkkala
Ratamestari
Janne Hokkanen
044 5956 399