Yritykset ja ryhmät

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa järjestetään monenlaisia yritys- ja ryhmätilaisuuksia ympäri vuoden.

Yritystilaisuudet

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus on Suomen suurimpia ampumakeskuksia. Meillä on vuosien kokemus kaikenkokoisten yritysten tyky- ja virkistyspäivistä. Tiloissamme onnistuvat myös erilaiset kokoukset tarjoiluineen, ja päivän päätteeksi voi jäädä syömään, saunomaan ja terassille vilvoittelemaan. Järjestämme toiveiden mukaan erilaisia tarjoiluja ja oheistoimintaa. Tervetuloa virkistymään haulikkoammunnan parissa!

Ryhmät

Mietitkö ohjelmaa syntymäpäiville tai polttareille? Vai haluaisitko tulla kaveriporukan kanssa ampumaan muuten vain? Miltä kuulostaisi virkistävä haulikkoammunta, leikkimielinen kisa asianmukaisine palkintoineen, lämmin ruoka ja sauna? Meille voi kärrätä saunan yhteyteen myös paljun. Kesä-heinäkuussa joudumme valitettavasti olemaan viikonloppuisin kiinni, mutta kaikkina muina aikoina erikokoiset ryhmät pääsevät Kokkovuoreen joustavasti.

Koulut ja oppilaitokset

Olemme useiden vuosien ajan käyneet esittelemässä haulikkoammuntaa simulaattorin avulla Pirkanmaan alueen kouluissa. Simulaattoriammunta on ollut toivottu aktiviteetti koulujen liikunta- ja harrastuspäivissä. Ampumaurheilu kehittää monia eri ominaisuuksia kuten keskittymiskykyä, rentoutta, analysointia, pitkäjänteisyyttä ja paineensietoa sekä sopii lähes kaiken ikäisille. Tulemme pyynnöstä esittelemään toimintaamme oppilaitoksenne tiloihin – tai voitte tuoda oppilaanne Kokkovuoreen!

Simulaattoriammunta

Meiltä voit tilata haulikkosimulaattorit ohjaajineen tapahtumaasi! Vierailemme mielellämme markkinoilla, messuilla ja muiden urheiluseurojen tapahtumissa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan mukavaa oheistoimintaa tapahtumaasi.

Näkyvyys Kokkovuoressa

Haluatko näkyä Kokkovuoressa? Tarjoamme erilaisia paketteja alkaen mainoksesta vuosikirjassamme aina suuriin mainostauluihin radoillamme sekä kaikkea siltä väliltä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!